Angel Beats!

Anime: Angel Beats!

OriginaltitelAngel Beats!

Kanji/kanaエンジェルビーツ

GenreAction Drama Komedi Skolmiljö Övernaturligt Liknande anime

TypSerie

Episoder13

Sändningsår2010-04-02 till 2010-06-25

Hemsidahttp://www.angelbeats.jp/

Mer infoAniDB AnimeNFO AnimeNewsNetwork

Recensioner9.500 / 2 recensioner

Betyg8.307 / 166 röster

Senaste foruminläggen

recensioner .

sida 1 av 1

 • Animation10

  Ljud9

  Handling10

  Karaktärer9

  Värde10

  Min åsikt

  10 Serien börjar med att pojken Otonashi Yuzuru vaknar upp liggandes på marken. Bredvid honom står en flicka i samma ålder som honom som riktar ett vapen mot andra hållet,på en annan flicka. Det första denhär flickan säger till Yuzuru är att han är död och att detta är efterlivet. Hennes namn är Yuri och hon är ledaren för ett gäng rebeller som slåss mot Gud. Dom vägrar att acceptera att dom är döda. Yuzuru minns inte hans liv eller hur han dog,men går med i rebellernas grupp. Senare får han reda på att dom slåss mot en flicka kallad Angel som troligen slåss på Guds sida. Ingen vet var eller vad,Angel är och kommer ifrån,kan det vara så att hon själv också är människa kanske?
  I en välrd full med döda människor med ångest är det inte helt enkelt att bli lycklig.

  Serien började som en helt vanlig anime,som inte verkad evara lik Key's andra mästerverk,men serien tar en stor ändring på sig mot dom sista avsnitten,och blir Key's klassiska tragiska anime's,fantastiskt. Denhär animen var otroligt rolig vid vissa tillfällen att man nästan startade att gråta,man kunde inte ana att den skulle urarta som en gråt-anime. Det enda jag kan klaga på var att dom förklarade vissa saker väldigt dåligt,och att vissa fighter såg orealistiska ut. Även att man inte fick veta alla karaktärernas story,till att dom är där. En anime som bör ses av alla därute,10/10!
  2011 kommer en säsong 2 troligen komma ut,som kommer heta Angel Beat 2nd Term. (http://otakuartist.wordpress.com/2010/06/30/angel-beats-second-season-confirmed/)
  8 år sedanRaffaella-chan
 • Animation10

  Ljud10

  Handling9

  Karaktärer9

  Värde9

  Angel Beats! kan bli vårens anime!

  9 Alltså börjar bli kär i den här animen, Animeringarna är riktigt snyggt gjord karaktärerna är stil rena och alla har sin egen personallitet. Bara 5 episoder när jag skriver denna.

  Men storyn är också bra det handlar om livet efter döden där en student vid namn Otonashi som vaknar upp efter döden och minns inget av sitt liv. Men han träffar en tjej vid namn Yuri som leder en grupp "lite liknande rebeller" mot en Tjej som dem kallar Angel "Guds sändebud".

  Att förklara storyn är svårt men man fattar på direkten när man ser första avsnittet. Jag uppskattar också humorn och vissa scener är skit roliga xD.

  Ett annat stort plus är ett band i Serien som heter "Girls Dead Monster" jag gillar musiken grymt mycket, skön rock linkande musik.

  I det stora hela så tycker jag att designen inte har några brister alls. allt år riktigt stilrent, Men som det står i menyn så tror jag verkligen detta kan bli vårens anime #1. vem vet kanske till och med årets anime, men det får vi se efter den är klar.

  Nu när man är klar så kan man verkligen se att KEY har publicerat den för de sorliga delarna kan ingen annan skapa på detta sätt.

  Sammanfattning
  + Väldigt bra soundtrack
  + Animationen
  + Mycket bra drama, humor och sorg

  - Väldigt ojämn
  - för kort
  8 år sedanCharls
Visar 1-2 av 2