anime .

Angel Beats! .

recension av Charls

 • Angel Beats!

  Recenserad av Charls

  °
  Animation 10Ljud 10Handling 9Karaktärer 9Värde 9
  Alltså börjar bli kär i den här animen, Animeringarna är riktigt snyggt gjord karaktärerna är stil rena och alla har sin egen personallitet. Bara 5 episoder när jag skriver denna.

  Men storyn är också bra det handlar om livet efter döden där en student vid namn Otonashi som vaknar upp efter döden och minns inget av sitt liv. Men han träffar en tjej vid namn Yuri som leder en grupp "lite liknande rebeller" mot en Tjej som dem kallar Angel "Guds sändebud".

  Att förklara storyn är svårt men man fattar på direkten när man ser första avsnittet. Jag uppskattar också humorn och vissa scener är skit roliga xD.

  Ett annat stort plus är ett band i Serien som heter "Girls Dead Monster" jag gillar musiken grymt mycket, skön rock linkande musik.

  I det stora hela så tycker jag att designen inte har några brister alls. allt år riktigt stilrent, Men som det står i menyn så tror jag verkligen detta kan bli vårens anime #1. vem vet kanske till och med årets anime, men det får vi se efter den är klar.

  Nu när man är klar så kan man verkligen se att KEY har publicerat den för de sorliga delarna kan ingen annan skapa på detta sätt.

  Sammanfattning
  + Väldigt bra soundtrack
  + Animationen
  + Mycket bra drama, humor och sorg

  - Väldigt ojämn
  - för kort

var recensionen bra?