anime .

Angel Beats! .

recension av Raffaella-chan

 • Angel Beats!

  Recenserad av Raffaella-chan

  °
  Animation 10Ljud 9Handling 10Karaktärer 9Värde 10
  Serien börjar med att pojken Otonashi Yuzuru vaknar upp liggandes på marken. Bredvid honom står en flicka i samma ålder som honom som riktar ett vapen mot andra hållet,på en annan flicka. Det första denhär flickan säger till Yuzuru är att han är död och att detta är efterlivet. Hennes namn är Yuri och hon är ledaren för ett gäng rebeller som slåss mot Gud. Dom vägrar att acceptera att dom är döda. Yuzuru minns inte hans liv eller hur han dog,men går med i rebellernas grupp. Senare får han reda på att dom slåss mot en flicka kallad Angel som troligen slåss på Guds sida. Ingen vet var eller vad,Angel är och kommer ifrån,kan det vara så att hon själv också är människa kanske?
  I en välrd full med döda människor med ångest är det inte helt enkelt att bli lycklig.

  Serien började som en helt vanlig anime,som inte verkad evara lik Key's andra mästerverk,men serien tar en stor ändring på sig mot dom sista avsnitten,och blir Key's klassiska tragiska anime's,fantastiskt. Denhär animen var otroligt rolig vid vissa tillfällen att man nästan startade att gråta,man kunde inte ana att den skulle urarta som en gråt-anime. Det enda jag kan klaga på var att dom förklarade vissa saker väldigt dåligt,och att vissa fighter såg orealistiska ut. Även att man inte fick veta alla karaktärernas story,till att dom är där. En anime som bör ses av alla därute,10/10!
  2011 kommer en säsong 2 troligen komma ut,som kommer heta Angel Beat 2nd Term. (http://otakuartist.wordpress.com/2010/06/30/angel-beats-second-season-confirmed/)

var recensionen bra?