• Black★Rock Shooter

  Recenserad av AnniFlamma

  °
  Animation 7Ljud 8Handling 9Karaktärer 7Värde 7
  Black Rock Shooter börjar i början av läsåret i april. Mato Kuroi får uppleva sin första dag på högstadiet, Hon blir vän med flickan Yomi Takanashi som nyligen flyttat till staden.
  De två tillbringar mycket tid tillsammans under nästa år, och under en utflykt Mato ger Yomi samma mobil smycke hon har. Under sitt andra år av högstadiet hamnar de i olika klasser, vilket minskar den tid som de kan spendera tillsammans.
  Dessutom börjar Yomi att bli avundsjuk på Mato hängande runt hennes manager basket klubb och klasskamrat, Yuu
  Plötsligt så försvinner Yomi. Mato blir mer deprimerad och en dag så får hon ett tomt SMS från Yomi och går till sin favoritplats i staden där hon finner telefonen smycket som hon gav Yomi. Smycket börjar glöda och transporterar henne till en främmande värld där hon möter en mystisk tjej som heter Black Rock Shooter och får veta att Yomi är besatt av en ond varelse som heter Dead Master.

  *Filmen är fylld med vänskap. Den visar att man kommer aldrig vara vänner för alltid och den kommer att ta slut någon dag. Jag gillar att dem visar hur Mato och Yomi blir vänner och långsamt tappar dem kontakten men slutar att det finns ett litet hop kvar att Mato kan få tillbaka Yomi.
  Jag vill att ni ser Matos och Yomis vänskap och njut av den. Den är värd att se.

  En "Oviktig" sak: Ibland visar dem när Black Rock Shooter och Dead master slås mot varandra. Det finns igen dialog då.

var recensionen bra?