anime .

Bleach .

recension av Rariel

 • Bleach

  Recenserad av Rariel

  °
  Animation 9Ljud 8Handling 9Karaktärer 10Värde 9
  Första gången jag såg bleach tänkte jag ''va är de här för skit'' eftersom jag inte fattade ett dugg och inte alls tyckte den var spännande.

  Nu efter ett år laddade jag ner och kollade alla nuvarande 241 avsnitt + 2 filmer på mindre än 1 månad.


  Bleach serien kan vara svår att komma in i till början, och kanske man behöver vara iallafall 15 år för att hänga med i allt som händer.

  Men när man väl kommer in i serien kan man inte sluta titta.

  Serien innehåller ungefär 50 karaktärer vilket ger känslan att varje avsnitt är olikt det andra, då Ichigo kanske inte alls är med i vissa avsnitt, och gör då en annan karaktär till en huvudkaraktär i just det avsnittet.


  Det kan dock kännas en aning jobbigt då vissa delar kan ta ca 50 avsnitt, som exempel när Ichigo ska rädda Rukia i Seireitei.
  Men denna del är bara för att lära känna karaktärerna, eftersom de kommer vara med väldigt mycket i resten av serien.


  Bildkvalitén är hur bra som helst, fillers är inga större problem, då de ger bra bakrunder till olika karaktärer. Den sarkastiska humorn som kan liknas från ''The Melancholy of Haruhi Suzumiya'' kan vara vannsinnigt roande emellanåt och ingen direkt handling eftersom de kommer nya monster och uppdrag hela tiden.

  Det enda irriterar mig kan vara ett ljud då en tjej sjunger på engelska, som förekommer ett antal gånger under serien, för jag inte tycket att det passar in.


  Bleach är en sevärd animé o du bara ger den chansen att kolla igenom de 5 första avsnitten så du kommer in i den.

  Och eftersom det är en evighets serie klarar man knappt av väntan till att det kommer nya avsnitt.

var recensionen bra?