• CLANNAD ~After Story~

  Recenserad av Charls

  °
  Animation 10Ljud 10Handling 10Karaktärer 10Värde 10
  Jag känner att någon måste recensera "After Story" nu och det känns svårt eftersom denna anime är en hel atombomb med känslor i former som får tittaren att verkligen känna sig som att man är med själv.

  After story är så förbannat unik på ett fantastiskt sätt som gör att man måste vara förberedd på allt innan man ger sig in i den.

  Först och främst så nämner jag "animationen". Som kanske inte är den starkaste punkten men passar fortfarande in på animen som handen i handsken med fantastiska miljöer och en känsla som gör att tittaren verkligen kommer in i animen.

  Ljudet/Musiken är en stor del till alla tårar som After Story har fällt i anime världen, Precis som säsong 1 så når musiken in i kroppen. Den person som komponerat musiken skall vara jävligt stolt för tror ingen anime slår After story på denna punkt. (vissa kanske inte håller men i denna genre så kommer jag nog aldrig tycka något annat)

  Handlingen WOW! jag är inte en person som gråter ofta men det är nog faktiskt omöjligt i ~After Story att inte tårarna rinner som Niagarafallen. Men sen finns det ett budskap i animen också som måste ha skapats av ett geni. Ni kommer inte bli besvikna.

  Karaktärerna en efter en är perfekta speciellt Nagisa och Tomoya. Det är som att man är bästa kompis med varje en av dem när man kollar vilket är ett stort plus. De finns karaktärer som får dig att alltid skratta (Sunohara) :P och dem som alltid får ditt hjärta att nästan stå still. Ett ord PERFEKTION!

  Värdet och slutbetyget tror jag alla läsare redan fattat CLANNAD i allmänhet är ett mästerverk från start till stop ingen tvekan om det men som sagt man måste vara förberedd på en känslo explosion både den glada och den sorgliga sidan.

  SLUTORD!
  Hoppas jag har gett After Story en bra bild och hoppas det hjälpte, After Story är enligt mig världens bästa Skoldrama/romans anime och en av de få animer som fått mig att gråta och skratta högljut så tänker ni på att se den tveka inte!!

var recensionen bra?