Card Captor Sakura

Anime: Card Captor Sakura

OriginaltitelCard Captor Sakura

Engelsk titelCard Captors

Kanji/kanaカードキャプターさくら

SynonymerCCS, Cardcaptor Sakura

GenreÄventyr Romans Shoujo Komedi Magi Liknande anime

TypSerie

Episoder70

Sändningsår1998-04-07 till 2000-03-21

Hemsidahttp://www3.nhk.or.jp/anime/sakura/

Mer infoAniDB AnimeNFO AnimeNewsNetwork

Recensioner9.000 / 1 recension

Betyg7.418 / 146 röster

Beskrivning

Möt Sakura Kinomoto, en helt vanlig liten fjärdeklassare som bor med sin irriterande storebror och sin jättesnälla pappa. Eller, helt vanlig är hon kanske inte. För några månader sedan gick Sakura nämligen ner i husets källare och hittade en bok som hennes pappa ägde. På boken stod det “Clow kort”, men när hon öppnade boken var alla korten borta! Kerberos, kortens väktare, utnämnde Sakura till kortens nya ägare, en Cardcaptor och nu är det upp till henne att fånga in alla de försvunna korten!

Senaste foruminläggen

recensioner .

sida 1 av 1

 • Animation10

  Ljud10

  Handling10

  Karaktärer10

  Värde10

  Recension av Card Captor Sakura

  9 I den här serien följer du Kinomoto Sakura i hennes vanliga vardagsliv med sin broder och hennes pappa. Men tyvärr är hennes mamma död. En dag hittar Sakura en formelbok i källaren där det innehåller kort med mäktiga krafter som heter "Clow Card". Hon råkar släppa ut dom, och då kommer en märklig figur fram ur boken. Figuren heter Kerberos som är kortens väktare men han kallas också för Kero. Nu när Sakura har släppt ut alla kort måste hon samla in alla kort igen, och där med blir hon en kortfångare. Flera hinder kommer på vägen och fler kort samlas in..

  En jättesöt anime med äventyr,romans,shoujo, och Komedi. Där du får följa med den 10-årige flickan Sakura i hennes äventyr om att hitta alla Clow Korten, samt lite av hennes vardagsliv med Storebrorsan Toya och pappan. Animen har alla årstiderna från vinter,vår,sommar och höst. Alla högtider från japanska högtider samt. jul osv.

  Vad jag tycker om filmen är den jättesöt och superbra och den får absolut en 10:a av mig. Jag rekommenderar den starkt ^^

  När du har sett denna serien finns det en fortsättning till denna serien, det är ingen serie men det är som en "fortsättnings film".
  Som heter Cardcaptor sakura - The sealed card. Då har karaktärerna blivit en aning äldre.
  8 år sedanMonki
Visar 1-1 av 1