Deadman Wonderland

Anime: Deadman Wonderland

OriginaltitelDeadman Wonderland

Kanji/kanaデッドマン・ワンダーランド

GenreAction Sci-Fi Liknande anime

TypSerie

Episoder12

Sändningsår2011-04-16 till 2011-07-02

Hemsidahttp://dwl.jp/

Mer infoAniDB AnimeNewsNetwork

Recensioner7.000 / 1 recension

Betyg7.981 / 107 röster

Senaste foruminläggen

recensioner .

sida 1 av 1

 • Animation8

  Ljud7

  Handling8

  Karaktärer7

  Värde8

  Deadman Wonderland

  7 Deadman Wonderland är en serie som man kan ha två åsikter om det ena är att den bara försöker kopiera andra shonnens eller det andra att den är en av de få serier som koncentrerar sig på handlingen endast och om jag ska ta en sida är det nog den andra.

  Som vanligt så är det lite om handlingen. Serien börjar som din vanliga Shonnen med att huvudpersonen Ganta är i skolan med sina vänner och direkt får du tanken om att hanns två bästa vänner och han kommer att kämpa mot en stor ondska och bla,bla,bla nej det istället gör den motsatsen och tar in oss i en stor massaker i hans hemklassrum. När han vaknar till så är han på sjukhuset och blir anklagad för massaken på sina vänner och blir dömd till att spendera sina dagar i Deadman Wonderland japan enda privat ägda fängelse där han kommer att vara tvungen att kämpa sig till sin överlevnad. Jag slutar här för att sedan blir det många detaljer som man själv måste få uppleva och ta in.

  Nästa punkt som är en av de bra delarna i serien är animation som fick mig till att vilja se den från början och den gör mig aldrig besviken då det var svårt att hitta fel i den men ibland kan de bara göra hela bakrunden svart så att det är svårt att veta vad som händer alls. Det andra är karaktärerna som fångade mitt intresse. Vi börjar med Ganta vår huvud karaktär som lider av Tskune Anou syndromet där det är stor skillnad mellan mangans och animén bild av honom men det känns som att handlingen inte centrerar sig omkring honom utan att han bara hjälper handlingen igenom vissa delar av serien.
  Den andra är Shiro en albino flicka som han träffar i fängelset och då jag inte vill gå in för mycket om henne kan jag säga att hon är en stor Plot key igenom serien.
  Det finns också väldigt många bra andra karaktärer som jag också tycker att man borde veta om en av dom är Crow som är den där tysta badasset som slaktar alla han möter. När han först introduseras så är han som en villan men sedan så blir han mer och mer älskvärd speciellt sättet han säger ' ssslice' på
  För karaktärerna i helhet så är det att det känns som att alla karaktärer får lika mycket rättvisa i screentime men eftersom att Ganta är huvudperson så måste han ju få mer screentime. Sedan så kan jag nämna att jag älskar öppningen och soundtracket som passar till serien så bra.

  Nu vidare till de svagare sidorna och det är handlingen som jag bara kan säga är för kort då den inte ger all förklarning som man vill ha och den ger slutet som säger ' Vänta på säsong 2 eller läsa Mangan' och då mangan inte har avslutats så är slutet fortfarande inte här än.

  Det andra som gör den här serien svaga är något som jag inte kan märka ut då varje gång jag ser på serien så känns det som att det saknas något om man tar bort handlingen.

  Sista tankarna: För mig att ge hela serien en åsikt så måste säsong 2 komma ut eller manga bli färdig som kommer att avslutas 2013 och när den är färdig så kommer säsong två ut och det här har blivit konfirmerat av seriens skapare. Jag tycker att om du är ett vanlig shonnen fan så borde först tänka över då den här inte bara har strider efter hela tiden i börja utan bygger upp actionen i början och sedan så börjar actionen.

  För mig personligen så är den här serien en liten variation från den vanliga typen som man ser vanligtvis och jag tycker att man borde ge den här serien en chans och sedan om man inte orkar vänt så är mangan uppe på många sidor till kapitel 53.
  5 år sedanUchtul
Visar 1-1 av 1