Kaleido Star

Anime: Kaleido Star

OriginaltitelKaleido Star

Kanji/kanaカレイドスター

SynonymerKaleido Star: New Wings

GenreDrama Shoujo Komedi Liknande anime

TypSerie

Episoder51

Sändningsår2003-04-03 till 2004-03-27

Hemsidahttp://www.kaleidostar.jp/

Mer infoAniDB AnimeNFO AnimeNewsNetwork

Recensioner10.000 / 1 recension

Betyg7.716 / 116 röster

Senaste foruminläggen

recensioner .

sida 1 av 1

 • Animation9

  Ljud10

  Handling10

  Karaktärer10

  Värde10

  "My dreams are my wings"

  10 Kaleido Star är en anime som rekommenderas för tjejer men passar även för killar.
  Junichi Sato (Sailor Mioon) är en av dom som ligger bakom denna fantastiska anime.


  Kaleido Star handlar om den 16 åriga japanska flickan Sora Naegino. Enda sedan hon var en liten flicka då hon såg en show på Kaleido cirkusen med sina föräldrar har hon velat uppträda där och bli anställd. Kaleido cirkusen är en amerikansk cirkus som riktar sig åt trapetskonstnärer och akrobater.
  För att bli accepterad där måste Sora klara av att komma överrens med cirkusen nuvarande stjärna och Soras idol, Layla Hamilton. Serien handlar helt enkelt om en flicka som strävar efter sin dröm.

  Det jag gillade med Sora var att hon aldrig gav upp. Flesta anime tjejer som alltid fortsätter att försöka har inte den kapaciteten som Sora har. Man kan förstå Sora enklare än dom flesta. Alla karaktärerna har sin egen anledning att vara på cirkusen som gör det intressantare. Layla Hamilton är en karaktär man kan ta för givet men fortsätter att överraska en i vartenda avsnitt! Kaleido Star är en serie som passar för dom som gillar magi,kärlek och vänskap.
  KS var en av mina första anime serier och efter 5 år har jag fortfarande inte glömt bort den. Den kommer alltid att finnas där. Man kan inte glömma bort en serie som Kaleido Star. Den har även gått för något år sen på barnkanalen med svensk dub.

  Det enda dåliga jag kommer på är att det var alldeles för lite romantik och vissa saker lämnades halvlösta. Rekommenderas att se OVAN om man vill få svar. Mangan sägs även vara längre och handlar om bla. Yume Naegino (soras lillasyster) som börjar på cirkusen 15 år efter animen. Men den rekommenderas ej eftersom den förstör självaste "Kaleido Star" känslan.

  10 poängare!
  7 år sedanRaffaella-chan
Visar 1-1 av 1