Katekyo Hitman Reborn!

Anime: Katekyo Hitman Reborn!

OriginaltitelKateikyoushi Hitman Reborn!

Kanji/kana家庭教師ヒットマンREBORN!

GenreShounen Komedi Superkrafter Liknande anime

TypSerie

Episoder203

Sändningsår2006-10-07 till 2010-09-25

Hemsidahttp://ani.tv/reborn/

Mer infoAniDB AnimeNFO AnimeNewsNetwork

Recensioner10.000 / 1 recension

Betyg8.246 / 110 röster

Beskrivning

Tsunayoshi Sawada lever ett ganska tufft liv, han är inte särskilt bra i skolan, inte särskilt bra på sport och tjejen han är kär i vet knappt om hans existens. Allt detta ändras den dagen hans mor anlitar en hemlärare, en bebis vid namn Reborn. Vad Tsuna inte vet är att Reborn inte har tänkt att lära ut vanliga ämnen till honom, utan hans plan är att göra Tsuna till en enastående maffiaboss!

Senaste foruminläggen

recensioner .

sida 1 av 1

 • Animation9

  Ljud9

  Handling10

  Karaktärer10

  Värde10

  Hitman Reborn

  10 De flesta har hört talas om "Katekyo Hitman Reborn" och det beror nog på att det är en av dessa animes, som man kallar för "evighetsserier"

  Det som gör Hitman Reborn bra och helt klart värd att se är, hur dem lyckas bygga en bra personligheter kring karaktärerna.

  Serien baseras på en ugn blyg pojke vid namn Tsuna som får besök av en bebis vid namn "Reborn" (låter lite fånigt men ger man serien en chans så går det från fånigt till roligt/coolt), som berättar för Tsuna att han ska bli nästa generations Maffia boss, och det är det som startar hela storyn och allt som komma skall.

  Jag kan förvarna och säga att de första 20 avsnitten är mest om att alla karaktärerna ska presenteras, så det gav mig en liten känsla av att Animen inte riktigt hade en story. Men går man förbi dessa 20 avsnitt så har man mycket att se fram emot. All action som hitman reborn ger är även det ett stort plus, mycket pga av att det finns många coola olika "krafter" (så gillar man bleach/naruto typerna så får man verkligen det man vill ha när det gäller strider/vapen/krafter)

  Animationen passar syftet på animen, sen blir även animationerna bättre med tiden eftersom det var en av de längre animerna. Musiken har inte heller några större brister bakgrundsmusiken är bra och musiken speglar verkligen vad som händer.

  SLUTSATS: Hitman Reborn är en riktigt bra serie för de som gillar action och humor, Karaktärerna och den största anledningen till det höga betyget och att storyn håller sig efter dessa 20 inlednings avsnitt.
  Och jag kan lova att om ni ger Hitman Reborn en chans så kommer ni inte bli besvikna!

  (sidenote) animen är slut nu och ser inte ut som att den kommer tas upp så om ni älskar KHR lika mycket som jag så LÄS MANGAN! den är så förbannat bra just nu
  8 år sedanCharls
Visar 1-1 av 1