Kiba

Anime: Kiba

OriginaltitelKiba

Kanji/kana牙-KIBA-

GenreÄventyr Shounen Fantasy Liknande anime

TypSerie

Episoder51

Sändningsår2006-04-02 till 2007-03-25

Hemsidahttp://www.ki-ba.com/

Mer infoAniDB AnimeNFO AnimeNewsNetwork

Recensioner10.000 / 1 recension

Betyg6.788 / 66 röster

Senaste foruminläggen

recensioner .

sida 1 av 1

 • Animation9

  Ljud9

  Handling10

  Karaktärer10

  Värde-

  Recension av Kiba

  10 Den här animen är enligt mig den bästa jag någonsin sett. Jag har ju iof inte sett så jättemånga animer än men jag är väldigt säker på att den här alltid kommer vara en stor topp.

  Den är väldigt bra tecknad och har en ruskigt bra handling. Man slungas mellan att vara irriterad på någon av karaktärerna, glad, spänd etc. Man kommer helt enkelt in i alla möjliga olika känslotillstånd.

  Animen passar lika bra till killar som den passar till tjejer. I alla fall enligt mig, man bör väl förstås gilla fantasy eftersom det ju är det.

  Det enda med animen som jag tycker är lite jobbigt är att varje episod är 40 minuter, jag skulle ju egentligen velat ha att varje episod endast är 20 minuter lång men samtidigt så är det ju bra att det är en anime som håller på ett tag så att man inte känner att den tar slut alldeles för snabbt.

  Kort sagt så är Kiba verkligen ett måste att se om ni inte sett den än. Den är kanske pyttepyttelite lik pokemón men typ 20 gånger bättre, det som gör att de liknar varandra är att de i pokemón har just pokemons som är ganska lika the spiritos i Kiba men de är ändå olika.

  Jag hoppas nu att min recension inte blev för flummig och att ni verkligen kommer se den, för den är verkligen bäst!
  5 år sedanZakuro
Visar 1-1 av 1