anime .

Kiba .

recension av Zakuro

 • Kiba

  Recenserad av Zakuro

  °
  Animation 9Ljud 9Handling 10Karaktärer 10Värde -
  Den här animen är enligt mig den bästa jag någonsin sett. Jag har ju iof inte sett så jättemånga animer än men jag är väldigt säker på att den här alltid kommer vara en stor topp.

  Den är väldigt bra tecknad och har en ruskigt bra handling. Man slungas mellan att vara irriterad på någon av karaktärerna, glad, spänd etc. Man kommer helt enkelt in i alla möjliga olika känslotillstånd.

  Animen passar lika bra till killar som den passar till tjejer. I alla fall enligt mig, man bör väl förstås gilla fantasy eftersom det ju är det.

  Det enda med animen som jag tycker är lite jobbigt är att varje episod är 40 minuter, jag skulle ju egentligen velat ha att varje episod endast är 20 minuter lång men samtidigt så är det ju bra att det är en anime som håller på ett tag så att man inte känner att den tar slut alldeles för snabbt.

  Kort sagt så är Kiba verkligen ett måste att se om ni inte sett den än. Den är kanske pyttepyttelite lik pokemón men typ 20 gånger bättre, det som gör att de liknar varandra är att de i pokemón har just pokemons som är ganska lika the spiritos i Kiba men de är ändå olika.

  Jag hoppas nu att min recension inte blev för flummig och att ni verkligen kommer se den, för den är verkligen bäst!

var recensionen bra?