Koitabi: True Tours Nanto

Anime: Koitabi: True Tours Nanto

OriginaltitelKoitabi: True Tours Nanto

Kanji/kana恋旅~True Tours Nanto

GenreRomans Liknande anime

TypTV-special

Episoder6

Sändningsår2013-04-28 till 2013-04-28

Hemsidahttp://koitabi-nanto.jp/

Mer infoAniDB AnimeNewsNetwork

Recensioner6.000 / 1 recension

Betyg6.333 / 3 röster

Beskrivning

Vi får följa sex människor i olika stadier i sina liv som funderar över sina relationer och känslor.

Senaste foruminläggen

recensioner .

sida 1 av 1

 • Animation8

  Ljud6

  Handling7

  Karaktärer5

  Värde6

  Recension av Koitabi: True Tours Nanto

  6 I tre olika stadier i sina liv så får vi följa sex karaktärer och deras kärlekshistorier. Ett stabilt par som undrar om dem har nått slutet av sitt förhållande, barndomsvänner som försöker förstå sina känslor, och mötet och utvecklandet av en relation.

  Avsnitten i denna serie är endast fem minuter långa så det är inte mycket karaktärsutveckling, istället så fokuserar den utvecklingen av olika relationer i olika stadier av livet vilket jag finner intressant. Det känns som att det lika gärna hade kunnat vara en lång serie om karaktärerna hade varit mer utveckland – vilket innebär att historien är intressant.

  För att vara så kort så är animationen väldigt bra. Backgrunderna och karaktärerna är trevliga att kolla på och det finns inte så mycket att nämna om produktionen i sig. I eftertexterna får man se riktiga bilder som skaparna blivit inspirerade av. Man får en inblick hur verkligheten blir till anime.

  Det finns inte så mycket att säga om denna serie då den är så kort förutom att den mysig men inte så speciell. Har man en timme över så tycker jag definitivt man ska se den!
  4 år sedanwacko
Visar 1-1 av 1