• Koitabi: True Tours Nanto

  Recenserad av wacko

  °
  Animation 8Ljud 6Handling 7Karaktärer 5Värde 6
  I tre olika stadier i sina liv så får vi följa sex karaktärer och deras kärlekshistorier. Ett stabilt par som undrar om dem har nått slutet av sitt förhållande, barndomsvänner som försöker förstå sina känslor, och mötet och utvecklandet av en relation.

  Avsnitten i denna serie är endast fem minuter långa så det är inte mycket karaktärsutveckling, istället så fokuserar den utvecklingen av olika relationer i olika stadier av livet vilket jag finner intressant. Det känns som att det lika gärna hade kunnat vara en lång serie om karaktärerna hade varit mer utveckland – vilket innebär att historien är intressant.

  För att vara så kort så är animationen väldigt bra. Backgrunderna och karaktärerna är trevliga att kolla på och det finns inte så mycket att nämna om produktionen i sig. I eftertexterna får man se riktiga bilder som skaparna blivit inspirerade av. Man får en inblick hur verkligheten blir till anime.

  Det finns inte så mycket att säga om denna serie då den är så kort förutom att den mysig men inte så speciell. Har man en timme över så tycker jag definitivt man ska se den!

var recensionen bra?