• Lovely Complex

  Recenserad av Raffaella-chan

  °
  Animation 10Ljud 9Handling 10Karaktärer 10Värde 10
  Serien handlar kort om Risa som är 172 lång och har komplex för det,som om det inte var nog måste hon deala med sin irriterande korta klasskamrat Otani som bara är 158. Dom bestämmer sej för att hjälpa varandra att hitta en partner fast dom bråkar hela tiden som går helt fel såklart eftersom vi talar om otani och risa.

  Serien innehåller komedi och romantik. Komedin är defenetivt något jag älskade! Precis i min stil, överdriven och elaka kommentarer mot varandra men även om den var himla kul kunde jag tycka så synd om karaktärerna att dom kändes levande som fick en att fastna för serien ännu mer. Jag såg denhär serien non-stop eftersom jag inte kunde sluta efter 1 avsnitt!
  Mangan ska vara längre som jag tycker är bra eftersom det behövdes,animens slut lämnade vissa frågor obesvarade som jag mangan troligen svarade på,även om jag tycker att animen var mer rolig än mangan.

  Jag rekommenderar alla att ge serien en chans eftersom den är fantastisk bra! Jag hade aldrig kunnat hoppas att den skulle vara såhär bra!

var recensionen bra?