• Naruto Shippuuden Movie 6: Road to Ninja

  Recenserad av Sessa-sama

  °
  Animation 9Ljud 9Handling 9Karaktärer 8Värde 8
  Jag har just sett klart filmen och bestämde mig för att skriva en recension för de som inte riktigt är säkra på om filmen är värd att se eller inte!

  Själv anser jag att detta är den bästa av alla Naruto filmerna där ute. Den här filmen var både underhållande och spännande samtidigt som alla karaktärer var någorlunda ''in-character'' om man jämför med de tidigare filmerna. Nu vidare till handlingen!

  (Filmen bör ses om du sett 311 episoder av Shippuden)

  Filmen tar sin början med att Naruto & co är i en fight med akatsuki, men akatsuki beger sig av när fighten fortfarande är ouppklarad vilket väcker frågor. Vad var deras motiv? Under filmens gång uppmärksammas Narutos längtan efter en familj och Sakuras längtan av att bli av med sin familj. Så vad skulle hända om deras önskningar besannades? för det är precis det som händer, de blir fångade i Madaras jutsu vilket för de i till en parallell värld där allt är det motsatta från vad det är i deras värld. Alla har ombytta personligheter och Narutos föräldrar är fortfarande i livet medans Sakuras föräldrar är hjältar i byn men dessvärre bortgångna. Kommer Sakura fortfarande ha längtan att bli av med sin familj och kommer Naruto kunna låta denna önskan han haft hela livet gå till spillo? och vad är Madaras motiv med att sända de till denna värld?
  Se filmen för att ta reda på detta, du kommer inte ångra dig!

var recensionen bra?