anime .

One Piece .

recension av Reja

 • One Piece

  Recenserad av Reja

  °
  Animation 10Ljud 10Handling 10Karaktärer 10Värde 10
  En av de bästa manga-serier jag stött på under min tid som manga läsare.
  Jag tänker fortsätta läsa den så länge jag kan för One Piece är helt enkelt en sån där berättelse som sätter sig i hjärtat. Jag följer One Piece både som manga och anime och jag kan inte få nog av den.

  Jag kan inte sova på nätterna för jag undrar vad som ska hända, jag drömmer om pirater och Luffy själv. Hans fåniga leende och hans: "Yosh!" sitter svetsat i min hjärna.

  One Piece handlar om Monkey D. Luffy en pojke från East Blue som drömmer om att finna den mytomspunna skatten One Piece och därmed bli pirat kungen. För att göra det samlar han ihop en besättning bestående av de härligaste karaktärerna ni kan tänka er. Allt från en svärdsman som kan gå vilse i en rak korridor till århundradets fegis, och ett levande skelett. Sen har vi kaptenen själv som är oslagbar, det finns inga ord som kan rättfärdiga Luffy. Han är både korkad, smart och rolig, men också grymt allvarlig när det gäller. Det han troligen värderar mest är hans vänner och han skulle offra livet för sin besättning.

  Om ni inte sett One Piece kommer en helt ny värld öppna sig för er och ni kommer inte få nog av den det kan jag nästan lova. (Jag får aldrig nog iaf)

  Sen till animationen som varierar lite genom serien men den är enligt mig hela tiden fantastisk och underbar. Den stil som är för tillfället gillar iaf jag bäst.

  Till sist bara ett litet meningsuttbyte som är sjukt roligt. ^^
  Usopp: [Som senast såg Luffy liggandes nedanför en klippa) "YOU'RE ALIVE!"
  Luffy: Of course. Why wouldn't I be?

var recensionen bra?