anime .

Rozen Maiden .

recension av AnniFlamma

 • Rozen Maiden

  Recenserad av AnniFlamma

  °
  Animation 9Ljud 10Handling 10Karaktärer 9Värde 9
  #Handlingen kretsar kring om Jun Sakurada, en ung student som vägrar att gå tillbaka till skolan efter att ha traumatiserats av en pinsam upplevelse. Sedan dess undviker han lämnade sitt hus och tillbringar dagen beställa varor på nätet. När Jun får ett brev påstår det att han har vunnit ett pris och måste följa vissa instruktioner för att få det, blir han skeptisk, men följer instruktionerna. Strax efter, så finns det en låda i hans rum. Inuti lådan är en mycket realistisk docka. Plötsligt så börjar dockan röra sig på egen hand och presenterar sig som Shinku, den femte docka av Rozen Maiden.

  # Rozen Maiden är en väldig rolig och dramatisk. Vissa strids scener är grymma som bara den!
  Animeringen är väl gjord. Den är väldigt kreativa när man ser på Rozen Maiden dockorna kläder.

  # Ljud effekterna är den bästa som jag har hört! Så fort när man hör tackten av bakgrunds musiken "Battel of rose" så man bara hoppar av från stolen och börjar dansa. Öppningen och endingen är bra och svängande.

  # Röst skådespelarna gör ett bra jobb. Miyuki Sawashiro som gör rösten till Shinku gör den perfekta rösten till en "madam" som Shinku är personligt.

  Serien är fantastisk och den slösar inte bort ditt liv när du tittar. Om du ska se serien så rekommenderar jag att du ser Rozen Maiden Ouvertüre efter. Där får du veta mer grejer om varför Shinku och en annan speciell docka hatar varandra så mycket.

var recensionen bra?