Samurai Champloo

Anime: Samurai Champloo

OriginaltitelSamurai Champloo

Kanji/kanaサムライチャンプルー

GenreÄventyr Shounen Komedi Samurajer Liknande anime

TypSerie

Episoder26

Sändningsår2004-05-20 till 2005-03-19

Hemsidahttp://www.samuraichamploo.com/

Mer infoAniDB AnimeNFO AnimeNewsNetwork

Recensioner10.000 / 1 recension

Betyg8.246 / 260 röster

Beskrivning

Fuu jobbar på en teaffär ända tills en dag två samurajer kommer in och skapar bråk vilket resulterar i att affären brinner ner. Med ingenstans att ta vägen så bestämmer hon sig för att de två samurajerna ska bli hennes resekompanjoner, i sökandet efter samurajen som luktar som solrosor! Men det är lättare sagt än gjort när dessa två samurajer verkar vara som magneter för trubbel...

Senaste foruminläggen

recensioner .

sida 1 av 1

 • Animation9

  Ljud10

  Handling10

  Karaktärer10

  Värde10

  Recension av Samurai Champloo

  10 Kasumi Fuu är en 15-åring flicka, före början av serien lämnade hennes far och hennes mor av okänt anledning. Fuu och hennes mamma får leva ett svårt liv utan Fuus pappa, tills Fuus mamma som har en sjukdom dör. Fuu bestämmer sig för att leta efter en samuraj som luktar som solros. Hon träftfar Mugen och Jin i ett te restaurang, hon är servitris.
  Mugen och Jin kommer i alla fall att bli hennes livvakter och hjälpa henne att hitta samurajen som luktar som solros. Dem vandrar från stad till stad och möter hela tiden människor som dem ska slåss mot. Jag tyckte att slutet av serien var jätte bra, jag grät nästan :) hela serien var bäst!
  Samurai Chamloo använder sig av en blandning av historisk Edoperioden och med av modern stilar och referenser.
  Karaktärerna är kanon bra, och man dem har olika stilar som till exempel Jin, som är ofta tyst medans Mugen snackar hela tiden, och Fuu som kan äta hur mycket som helst.
  Animation är bra, innan jag kollade på Samurai Champloo, så trodde jag att den skulle bli dålig för att karaktärerna inte var så snygga, men redan 1 episoden så älskade jag serien jag tyckte att karakätererna var snygga och passade stilarna.
  Ljudet var jätte bra högkvalitet också.
  Slutord jag tycker att Samurai Champloo är en av dem bästa Samuraj serierna, redan 1 episoden så är den bra och man fastnar i den och kan inte sluta att kolla på den, rekommenderar till alla som gillar action, komedi, äventyr, svärd serier och coola karaktärer:)
  8 år sedanBleachFan
Visar 1-1 av 1