anime .

School Rumble .

recension av Yoshia

 • School Rumble

  Recenserad av Yoshia

  °
  Animation 9Ljud 10Handling 7Karaktärer 9Värde 9
  Hela serien handlar om Tenma Tsukamoto, som ska börja andra året på gymnasiet. Precis som många andra i hennes ålder, så är hon kär i en kille, nämligen, Karasuma. men samtidigt är värstingen, och bråkstaken, Harima Kenji kär i Tenma Tsukamoto.
  I första episoden beskrivs Tenma som "lite korkad" och Harima som "riktigt korkad". Det stämmer verkligen och det är det som, imo, gör det hela riktigt roligt.

  Det hela är ett stort vimmel av idioter som alla är kära i någon, som i sin tur är kär i någon annan.
  Animationen är väldigt bra, ansiktsuttrycken är klockrena och det här med att "förmedla en känsla via en bild" har de verkligen lyckats med. Allting är snyggt och stilrent och det var ingenting i animationen som jag irriterade mig på.

  Ljudet är underbart! Ljud effekterna är underbara, röstskådespelarna är fantastiska och opening och ending-låtarna passar serien perfekt. Musiken kanske inte är något masn skulle köpa på en cd, men musiken, ljudeffekterna och röstskådespelarna passar perfekt till handlingen och känslan i serien. Jag älskar det.

  Alla karaktärer känns väldigt genomtänkta och bra gjorda. Alla har sin egen unika och konstiga personlighet. Det finns många karaktärer som man, ju mer man tittar, lär sig älska. Jag kom på mig själv med att många gånger sitta och tycka fruktansvärt synd om Harima och få ångest över hur fruktansvärt korkade de två är. man vill verkligen att det ska gå bra för dem tillslut. Och av det stora utbudet av underbara karaktärer så är jag nästan säker på att alla kan hitta en karaktär som de kan fästa sig vid och gilla.

  School Rumble är en otroligt rolig kärlekskomedi som kommer ge alla, som bär på lite humor, ett gott skratt och den kommer lämna dig med ett stort, friskt leende på läpparna.

var recensionen bra?