Shakugan no Shana II

Anime: Shakugan no Shana II

OriginaltitelShakugan no Shana II

Kanji/kana灼眼のシャナII

SynonymerBurning Eyes Shana 2

GenreAction Romans Skolmiljö Fantasy Liknande anime

TypSerie

Episoder24

Sändningsår2007-10-05 till 2008-03-27

Hemsidahttp://www.shakugan.com/

Mer infoAniDB AnimeNFO AnimeNewsNetwork

Recensioner5.000 / 1 recension

Betyg7.578 / 71 röster

Beskrivning

Andra säsongen om den brinnande rödhåriga och flammande ögon Flame Hazen Shana. Shana slåss fortfarande mot sina känslor för Yuji och det blir lättare när en ny flicka börjar på deras skola och vill ha all Yujis uppmärksamhet. Shana tränar dock Yuji så att han kan slåss tillsammans med henne och han blir starkare för varje dag. Så kampen mot Denizens för att upprätthålla balansen i världen fortsätter.

Senaste foruminläggen

recensioner .

sida 1 av 1

 • Animation7

  Ljud8

  Handling6

  Karaktärer7

  Värde6

  Kort recension av andra säsongen om Shana

  5 Andra säsongen om Shana, Yugi och alla de andra i staden fortsätter där första säsongen slutade och ingenting har egentligen ändrats bland karaktärerna annat än att det kommit en ny flicka till skolan som är en exakt kopia av Hekate som försökte stjäla Yugis Reigi Maigo. En del förändringar sker dock tillslut genom serien men den kör på i ganska långsamt tempo och ibland undrar man om man ska orka kolla klart och plötsligt så blir det spännande igen.

  Animering enligt min åsikt är lika bra som i den första. Karaktärerna är personliga och snyggt målade, passar bra till deras roller i serien. Ljudet likaså, det lyfter serien en aning och är mycket passande till eventen. Det är detta som får tittaren att fortsätta vara intresserad av animen då storyn, som tidigare nämnt, kan vara seg vissa gånger.

  Summerande kan man väl säga att den inte helt håller måttet med den första säsongen men är fortfarande intressant, dock lite barnslig vid vissa tillfällen och kanske inte är en serie som passar den lite äldre publiken. Den är dock avslutande och lämnar inga öppna trådar vilket kan vara skönt och avslappnande för tittaren.
  8 år sedanAckila
Visar 1-1 av 1