Starry Sky

Anime: Starry Sky

OriginaltitelSuta Suka

Engelsk titelStarry Sky

Kanji/kanaスタ☆スカ

GenreRomans Shoujo Skolmiljö Harem Liknande anime

TypWeb

Episoder26

Sändningsår2010-12-23 till 2011-06-16

Hemsidahttp://sta-ska.com/

Mer infoAniDB AnimeNFO AnimeNewsNetwork

Recensioner3.000 / 1 recension

Betyg5.591 / 22 röster

Beskrivning

Handlingen i denna serie kretsar kring Tsukiko, som börjar på Seigatsu Academy för att studera astronomi. Hon är den enda tjejen i skolan eftersom den just ändrat reglerna från att vara en pojkskola till en mixad. Hon börjar skolan tillsammans med sina barndomsvänner Kanata och Suzuya som vakar över henne i skydd mot all denna manlighet på skolan. Under sin skoltid lär Tsukiko känna fler killar och deras historia berättas ur stjärntecknens perspektiv.

Senaste foruminläggen

recensioner .

sida 1 av 1

 • Animation4

  Ljud5

  Handling3

  Karaktärer3

  Värde3

  Kort recension av en serie med korta avsnitt

  3 Starry Skys handling kretsar kring den enda flickan på Seigatsu Academy, som studerar astronomy. Som tittare så märker man dock snart att det inte är så mycket man får veta om henne, utan de pojkar på skolan som lär henne känna under sin studie tid och vilken roll hon har i deras liv och hur hon förändrar dem.

  Episoderna är väldigt korta och gör det därför lätt att ta sig tid att se ett avsnit lite då och då. Frågan är om man vill se den när man väl kommit ett par avsnitt in. Handlingen säger inte så mycket och känns väldigt långdragen. I min åsikt får jag känslan av att det är samma historia hela tiden. Alla pojkar har varit med om något tragiskt men lär sig njuta va livet igen när de träffar Tsukiko och de flesta blir kär i henne så klart.

  Tyckte till en början att animeringen var bra, men den föll också platt. Allt känns så stelt och många karaktärer ser lika dana ut. Det är inget liv i dem. Musiken tänkte jag inte så mycket över, vilket nog menar att den var okej för serien, men inget man lägger märke till.

  Det blev en kort recension som kanske håller tittare borta, har faktiskt ingen aning varför jag slösade bort tiden på den här kassa animen. Hade nog förhoppningar att det skulle rycka upp sig, men tyvärr...
  6 år sedanAckila
Visar 1-1 av 1