Tokyo Godfathers

Anime: Tokyo Godfathers

OriginaltitelTokyo Godfathers

Kanji/kana東京ゴッドファーザーズ

GenreDrama Komedi Liknande anime

TypLångfilm

Episoder1

Sändningsår2003-08-30 till 2003-08-30

Hemsidahttp://www.madhouse.co.jp/tokyogodfather...

Mer infoAniDB AnimeNFO AnimeNewsNetwork

Recensioner8.000 / 1 recension

Betyg8.381 / 97 röster

Beskrivning

Tillvaron för tre hemlösa Tokyobor förändras drastiskt när de på julafton hittar en baby, ensam på en soptipp. Nyåret närmar sig med stormsteg och de tre utstötta medborgarna går samman för att lösa mysteriet med det övergivna barnet och hennes föräldrars öde. Under resans gång ställs de inför oväntade konfrontationer och händelser, som tvingar dem att ta itu med sina egna problem och möta framtiden tillsammans.

Senaste foruminläggen

recensioner .

sida 1 av 1

 • Animation9

  Ljud9

  Handling9

  Karaktärer10

  Värde8

  Tokyo Godfather - Recension

  8 Jag måste inleda denna recension genom att påpeka att det är en helt underbar film som bör ses.

  Tokyo Godfathers handlar om tre personer, en transvestit, en luffare och en ung flicka som lever sitt liv på gatan av olika sorters anledningar. På julafton hittar de ett övergivet barn och bestämmer sig för att, med de enkla medel de har, hitta barnets föräldrar.
  Filmen kretsar runt dessa tre personligheter deras äventyr och hur de utvecklas som människor.

  Tycker att de har lyckats skapa en bra miljö då de beskriver hur svårt det verkligen kan vara, att göra något som för oss ses som en självklarhet. Eller på vilka olika sorters månniskor det finns i världen och det är någonting som berör en väldigt mycket.

  Detta beskriver de både i animationerna, hur röstskådisarna bearbetar deras framtoning, det speciella språk som används och musiken de lyckats klämma in i bakgrunden som man inte lägger så mycket fokus på men den ändå har väldigt stor betydelse för en underbar filmupplevelse.

  Tycker att de har fördelat det fokus som filmen håller på de olika parterna väldigt bra. Man får lite då och då gå in lite djupare i karaktärernas förflutna och få reda på vad som verkligen har hänt.

  En väldigt bra genomtänkt anime som antagligen på olika sett går rätt in i våra hjärtan.

  Måste dock vara lite kritisk och säga att slutet inte nådde upp till mina förväntningar, därav det lite lägre betyget. Detta beror dock bara på att de under hela filmen lagt ribban ganska högt och att matcha det med ett slut så bör slutet gå en bit över. Det tycker jag att de inte lyckades med.
  Detta ändrar dock inte mina ord i inledningen utan det är fortfarande en fantastisk film som man inte bör gå miste om.
  8 år sedanRitchie
Visar 1-1 av 1