Wolf's Rain

Anime: Wolf's Rain

OriginaltitelWolf's Rain

Engelsk titelWolf's Rain

Kanji/kanaウルフズレイン

GenreAction Drama Äventyr Mystik Liknande anime

TypSerie

Episoder26

Sändningsår2003-01-07 till 2003-07-29

Hemsidahttp://www.b-ch.com/contents/wolfsrain/

Mer infoAniDB AnimeNFO AnimeNewsNetwork

Recensioner8.000 / 1 recension

Betyg7.905 / 147 röster

Beskrivning

Människorna som bor i det bleka, postapokalyptiska landskapet tror att alla vargar dog ut för 200 år sedan. Så är dock inte fallet. Vargarna lärde sig i stället att mentalt dölja sin skepnad, så att de ser ut precis som människor och kan röra sig fritt bland dem. Denna berättelse följer fyra sådana vargar. Bland dem finns Kiba, den vita vargen, som följer doften av månblommor vilka enligt de uråldriga sägnerna skall leda vargarna till deras eget paradis.

Senaste foruminläggen

recensioner .

sida 1 av 1

 • Animation6

  Ljud8

  Handling10

  Karaktärer9

  Värde7

  Recension av Wolf's Rain

  8 Wolf´s Rain

  Vargen ett djur som inte setts på över 200år har nu tagit form utav människor för att överleva de sägs att vid jordens undergång ska Vargarna leda oss till paradiset.
  Föllj med på det spännande äventyret när Vargarna Kiba, Hige, Toboe, Tsume, Blue och blombarnet Cheza Börjar sin färd mot Paradiset!
  De Slåss och kämpar för sina liv tar sig över berg och frusna hav men de ger inte upp, paradiset kallar efter dem.
  Men kommer de överleva den farliga färden dit? och finns de verkligen ett paradis?

  Animen handlar om den vita vargen Kiba (huvudrollen) som försöker hitta Paradiset med hjälp utav Blombarnet Cheza som sägs ska kunna öppna paradiset.
  De går inte att jämföra denna fantastiska anime med någon annan det är bra handling , Det händer nästan alltid något spännande i den men den har dock
  inte världens bästa kvalité. Jag tror att animen har ett budskap att om vi fortsätter att utrota så kommer vi själva att stå utanför Paradisets portar och se oss själva
  försvinna en efter en.
  9 år sedanThe-Truth
Visar 1-1 av 1