INFO
Senast online 1 år sedan
Blev medlem 5 år sedan
Ålder 22 år
Namn -
Ort Uppsala
Kön Man
MSN Inloggning krävs!
Favoriter: SpelAssassin's Creed, Grand Theft Auto, Yakuza, Mass Effect, Heavy Rain, Max Payne
Favoriter: FilmHard-boiled, the Killer, the Departed, Lincoln, Kill Bill
Favoriter: BöckerAngels and Demons, Norwegian Wood
Favoriter: Musik80-tal
Favoriter: TVThe Walking Dead, Breaking Bad
 • Jag är MasaReviews. Hej.
  Jag skulle säga att något jag gillar mest i denna värld är en riktigt bra historia och finns det något bättre ställe att hitta det än anime? Till stor del, nej. Jag menar inte att anime i helhet är perfekt, utan bara att det i min mening finns mycket bra saker där som inte går att hitta i något annat medium. Men, mitt intresse för anime och stories utesluter verkligen inte min törst efter bra handling i böcker och spel heller. Bland spelen med de bästa handlingarna i min mening kommer definitivt Max Payne (hela serien) och troligen Mass Effect för att universumet är så välskrivet.

  Jag brukade skriva en del om spel och anime i form av recensioner innan men finner inte särskilt mycket tid för det nuförtiden. Här kan de läsas i alla fall:
  masareviews.blogspot.se/

  Här kan ni se vad jag har sett för anime: hummingbird.me/users/MasaReviews/library

  Och just det! Min skype: masayo.aki, (kanske Masayoshi Rein) beroende på hur skype känner sig så om ni vill prata anime eller vadhelst, känn er fria!

  Har nu även kommit på att man lika gärna kan slänga in detta som en rolig grej, så om ni vill kan ju alltid fråga något: ask.fm/MasaReviews

  (Bör nog även skriva att jag på senaste tiden har ganska svårt att använda smileys, och det skulle bara kännas falskt att göra dem det till trots så om jag verkar lite kall i mitt språk är det därför. Hoppas det inte kommer störa alltför mycket!)
Senaste foruminläggen