INFO
Senast online 8 år sedan
Blev medlem 9 år sedan
Ålder 22 år
Namn -
Ort -
Kön -
MSN Inloggning krävs!
Favoriter: SpelJag suger på spel! >_<
Favoriter: FilmSvårt att säga, (Jag har inte sett många 'ÅH HERREGUD, DET HÄR ÄR VÄRLDENS BÄST FILM!!!' filmer som jag borde ha gjort -.-'') Men jag måste säga... Edward scissorhands (Tim Burton och Johnny depp FTW!)
Favoriter: BöckerHarry Potter. Where your fantasy becomes reality.. Eller är det Disney? :P
Favoriter: MusikMichael Jackson(R.I.P.), Nickelback, Disney låtar(inte High School Musical, Camp Rock eller Hannah Montana!), Green day etc.
Favoriter: TVAnimr: Se min anime lista --> Övrigt: Blue water high och Ugly Betty
  • Jag är xoxMANIMExox, det är så att jag har glömt min gamla mail adress så och mitt lösenord, så nu kan jag inte komma in på mitt konto TT_TT. Så om du känner till xoxMANIMExox så är det ingen ide att att du går in dit. Jag kan inte prata med dig mera där. Jag är jätte ledsen för det här!!!!!!!! ;-;

    Hejsan!!! ^__^

    Vad jag tycker om dubbingar:
    Jag bryr mig inte om vilket språk det är på, bara om jag kan förstå vad dom säger och om dubbningen är bra, Men jag tittar hellre på engelska än på japanska. Det bara för att jag inte kan japanska, så håller jag helst koll på texten, men då kanske jag missar en cool scene och måste spola tillbaka. Annars om det inte finns en dubbning på serie, så spelar det ingen roll för mig. Oftas brukar jag se anime på japanska först, och sen se den på engelska. För då kan jag se vilken jag tycker bättre om, men om jag tycker den engelska version är bra nog att titta på, så gör jag det. Men när det gäller amerkanska flimer... Då tittar jag alltid på engelskt med svensk text. Om det inte är gamla Disney flimer jag såg som liten. Dom är bra dubbade. :)
Senaste foruminläggen